A tökéletes karácsonyi ajándék

Ha azt mondom Karácsony, az összes érzékszervünk működésbe lép. Látjuk magunk előtt a színes fényeket, a díszbe öltöztetett utcákat és épületeket, a hóval borított háztetőket, a piros ruhás Mikulásokat, szánkban érezzük a szaloncukor, a dióval és mákkal töltött, omlós beigli ízét.

Orrunkban a fenyő illata, meg a végtelen sültek és töltött káposzta halmoké, amikkel szeretteink várnak az ünnep estéjén. Érezzük ujjainkban a hógömbök és tobozok fogását, meg a nagy csillag-alakúet, ahogy a kampóval felügyeskedjük a fára, hogy ott ékeskedjen. Halljuk az elmaradhatatlan csengettyűszót, a gyerekeink izgatott sutyorgását, az kihagyhatatlan és sokszor unásig ismételt karácsonyi dallamok végeláthatatlan folyamát, a csillagszórók sziporkái is ott villognak emlékeinkben és a nagyszülők régi történetei, egyszervolt karácsonyokról. Zizeg az ezüst és arany papír, ahogy becsomagolásra kerül, majd kíváncsian tépjük fel, hogy lássuk, mit is rejt számunkra az ajándék.

Mert a szeretet ünnepén tényleg mindnyájan örömöt szeretnénk. Akkor is, ha közben vitázunk, veszekszünk, ha nem úgy és olyannak készült az étel, ahogy szerettük volna, ha elkésünk, vagy túl korán érkezünk, ha néhány dologban nem értünk egyet, ha elvált szülők, vagy az ő gyerekeik vagyunk és ha netán többfelé is kell osztódnunk a szeretet ünnepén. Örömöt pedig csak úgy nyújthatunk, ha szívből tesszük. Ha félreteszünk mindent, legalább ezen az egy-két napon – persze jó volna, ha a többin is, de ne kívánjunk lehetetlent – szóval legalább a karácsony legyen igazi örömünnep! Nem számít, hogy olcsó, vagy drága, hasznos, vagy haszontalan, ha szívből jön, szeretni fogja, akit megajándékozol vele!

És ne felejtsük el, a legdrágább ajándék az idő, amit a szeretteiddel tölthetsz. Ez az, amit soha senki nem hoz vissza! Töltsd hát azzal, azokkal az ünnepeket, akik fontosak neked! Ez marad a ti közös emlékezetetek.

Ha egy különleges ajándékötletet keresel, amitől az idei karácsony biztosan emlékezetes marad, akkor olvass tovább!

Ha tényleg meg akarsz emlékezni azokról a fontos pillanatokról, amik a családod számára kedvesek, elkészítem nektek a képes naptárt. Egy életre szóló emlék lesz, amit imádni fog a család minden tagja! A kisfilmben benne lesz minden, amit fontosnak tartasz: vicces történetek, fontos események, megható emlékek, pillanatok a családotok életéből. Lepd meg családod ezzel a kedves ajándékkal a szeretet ünnepén!

Ezzel az ajándékkal biztosan varázslatossá és emlékezetessé teszed a Karácsonyt a családod számára. Ráadásul a kisfilmet bármikor vissza tudjátok nézni, ha picit nosztalgiázni szeretnétek.

Tudj meg többet

Te sem szereted, ha Karácsonykor mindig az utolsó pillanatban kell kapkodni? Add még ma le a megrendelésed, hogy Karácsonyig biztosan elkészülhessen a kisfilm! Nincs rohanás, kapkodás, ráadásul a szállítás miatt sem kell idegeskedned! Mindemellett nem kell külön-külön minden egyes családtagnak vásárolni, hiszen ez az ajándék egész családnak szól! Ez a tökéletes ajándék! A november 29-ig leadott megrendelésekre ráadásul 30% kedvezmény jár!

Megrendelés