Hogyan válassz ajándékot? – Erre a 4 dologra figyelj!

Mitől lesz egy ajándék tökéletes?

Te is sokszor gondban vagy azzal, mit is adj? A csoki, bögre és a bor már mind megvolt, új ötleted pedig nem nagyon van…

Az ajándékválasztás mindig nehéz, hiszen sok tényezőt figyelembe kell venni, ami többek között függ az alkalomtól és a megajándékozottal való kapcsolatunktól is. Ez a blogbejegyzés segít eligazodni abban, mikre figyelj, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot!

1. Szívhez szóló és különleges

Ha valaki közel áll a szívedhez, akkor próbálj meg olyan ajándékot választani neki, amiből látszik, hogy tényleg gondoltál rá, nem csak beugrottál gyorsan a boltba, mielőtt megérkeztél. Gondold át alaposan, mi az, amitől különlegesnek fogja magát érezni, és ami által rögtön tudni fogja, hogy mennyire fontos számodra.

2. Legyen emlékezetes

Ha szeretnéd, hogy a te ajándékod kitűnjön, és az ünnepelt ne csak félretegye a többi közé, hanem örökké emlékezzen rá, akkor válassz valami olyat, amivel különlegessé teheted a napját. Ha belefekteted az energiát, hogy tényleg egy jól átgondolt, szívből jövő ajándékot adj, akkor biztosan meg fog hatódni és sosem fogja elfelejteni a pillanatot, mikor átadtad neki.

3. Személyre szabott, egyedi

Az ünnepelt biztosan kapott már rengeteg csokit és bögrét életében, ezért te próbálj arra törekedni, hogy valami egyedi ajándékot adj, amit még sosem kapott senkitől. Így biztosan szebbé teszed a napját!

4. Maradandó, időtálló

Próbáld az ünnepeltet meglepni valami olyannal, amit ha bármikor elővesz könnyeket csal a szemébe. Legyen az ajándékod számára egy igazi kincs és érték, ami az évek alatt sem veszít fontosságából.

Ha egy olyan ajándékot keresel, amiben a fentiek közül mind megvan, akkor megtaláltad! Hiszen mi más lehetne szebb ajándék, mint egy személyre szabott megható kisfilm? Ha meg akarsz emlékezni azokról a fontos pillanatokról, amik kedvesek az ünnepelt számára ez az ajándék a tökéletes választás!

Ebben a kisfilmben elmesélek mindent, amit fontosnak tartasz; vicces történetek, fontos események, állomások, titkok, emlékek, mind megszínesítve képekkel és videókkal. Nagyon meg fog hatódni, mikor egyszer csak elindul a róla szóló kisfilm. Egy életre szóló emlék lesz, szeretni fogja! És te is!

Rendelés és bővebb információ