Ha nyár, akkor esküvő!

A nyár mindig különleges, hiszen sok pár szereti erre az időszakra tenni az esküvőjét. Nem hiába, ilyenkor általában szép az idő, süt a nap, ezért lehet szabadtéren ünnepelni ezt a csodálatos alkalmat.  A nyár és a kora ősz persze nem csak az esküvők időszaka, hanem a házassági évfordulóké is.

Ikonikus nyári esküvők

40 évvel ezelőtt, 1981. július 29-én tartották meg Diana hercegnő és Károly herceg esküvőjét. A Szent Pál-székesegyházban megrendezett ceremónia az évtized egyik legfontosabb eseményének számított a 80-as években. Az esküvőt követően lovashintóval mentek át a Buckingham-palotába, ahol már hagyománynak számít, hogy a palota erkélyéről integessen az ifjú pár és családja a népnek. Természetesen így tett Károly és Diana is.

Korábban elképzelni sem tudtuk, hogy a nagy nőcsábász, Robbie Williams egyszer majd megállapodik. 4 év ismeretség után Robbie Williams és Ayda Field 2010. augusztus 7-én mondta ki a boldogító igent. A ceremónia Robbie Williams Los Angeles-i otthonának a kertjében volt megrendezve, szűk családi körben, közeli barátokkal és a pár 8 kutyájával.

Sting és Trudie Styler 1998. augusztus 20-án házasodtak össze, a szerelmük pedig azóta is töretlen, immár lassan 23 éve. Négy közös gyermekük született, emellett rengeteg jótékonysági ügyet indítottak útjukra.

Esküvői ajándékötlet

Mi is lehetne szebb meglepetés egy párnak, mint esküvőjük napján lejátszani az életükről és kapcsolatukról szóló kisfilmet? Fotókkal, videókkal, kedvenc zenéjükkel illusztrálva, személyes történeteiket elmesélve nem csak ők, de a násznép is meghatódik majd. Egy életre szóló emlék lesz!

Ha szeretnél többet megtudni; részleteket itt találsz.

Évforduló ajándékötlet

Ha már úgy érzed minden jó ötletből kifogytál, vagy csak idén szeretnéd meglepni valami egyedi, kreatív, kimondottan kettőtökről szóló ajándékkal a párod, akkor ezt neked találták ki!

Ha meg akarsz emlékezni azokról a fontos pillanatokról, amik kedvesek számotokra, ez az ajándék a tökéletes választás!

Ebben a kisfilmben elmesélek mindent, amit fontosnak tartasz; vicces történetek, fontos események, állomások az életetekben, titkok, emlékek, mind megszínesítve képekkel és videókkal.

Egy életre szóló emlék lesz, szeretni fogja! És te is!

Rendelés és bővebb információ