• Fon Gabi

Rólam

Hello, Fon Gabi vagyok, színész és újságíró, de legfőképp rádiós újságíró, legalábbis abban a műfajban érzem elememben magam. Filmezni is szoktam, az IMDB.com-on, vagyis az International Movie Database-en megtalálható azoknak a filmeknek a listája, amelyekben játszottam, mert játszani is nagyon szeretek.

A képes/hangos naptár is játéknak indult, a RetroFon című műsoromból nőtte ki magát, jobban mondva növesztettem ki, akkor még privát retrofon munkacímen. A rádióhallgatók jól ismerik a retrofont, ami arról szólt, hogy mi minden történt azon a bizonyos napon, mióta világ a világ. Ez, a mostani, a képes/hangos naptár pedig kimondottan rólad szól, illetve arról, akit meglepetésszerűen megajándékoznál vele.

A gyerekek is azokat a meséket szeretik a legjobban, amik róluk szólnak, az ünnepeltnek is az esik a legjobban, ha azon a jeles napon minden róla szól.
Így hát megalkottam azt a Retrofont, ami rólad szól. És közben, illetve előtte még megtudhatsz néhány érdekességet is, amik ahhoz a naphoz kötődnek, akárcsak a Retrofonban.

Szóval, Hallgasd, nézd, élvezd! Neked, nektek szól!

Képes/hangos naptár

Unod már a kommersz ajándékokat? Valami különlegeset, egyedit szeretnél? Akkor szerezz örömet egy hangos, vagy képes/hangos naptárral – nemcsak szülinapra!

Biztos kíváncsi vagy arra, mi minden történt a világban azon a bizonyos napon…., amikor születtél, megismerted a szerelmedet, vagy összekötötted vele az életed. A Retrofon című rádióműsoromban hallhattál történeteket arról, ki és hogyan találta fel például az autógumit, vagy az eldobható pelenkát, miről kapta nevét a bikini, mikor és mitől emelkedett először a magasba a hőlégballon, hogyan születtek a bestsellerek, miért vágta le bal fülét Van Gogh, hogy boszorkányok nincsenek, de mégis mozog a Föld.

A Hangos Naptárban is én mesélek, ezúttal az ünnepeltekről, vagy azokról, akitől búcsúzunk. Ez a Retrofon Rólad Szól!

Mert ez egy különleges nap, ezen a napon a világ kifordult sarkaiból, mert világrajött valaki, aki kedves neked, vagy ezen a napon esküdtetek örök hűséget egymásnak, de lehet egy szeretett, tisztelt kollégád, főnököd, vagy alkalmazottad, aki többé már nem dolgozik veled, és olyan rokonod, vagy barátod, akitől végső búcsút  veszel.

Magad döntöd el, mi mindenről meséljek, ami vele kapcsolatos, ha úgy szeretnéd, képekkel és videóval illusztrálva. Mert ez olyan Retrofon, ami Rólad Szól!

Hallgass/nézz bele, miről is van szó! ›


Személyes

A képes/hangos naptár arról szól, akit megajándékozol vele. Lehet kisbaba, vagy dédmama/papa. Benne lesz minden, amiről úgy érzed, a megajándékozott hallani szeretne. Vicces történetek, fontos események, állomások, ha kell, titkok is, amiket én, a készítő, természetesen azonnal elfelejtek. Erre örök garanciát adok.


Történelmi

Ugye kíváncsi vagy, mi történt azon a bizonyos napon? Mely hírességek, találmányok születtek aznap… ki, mire adta a szavát, az életét? Megidézzük a történelmet. A képes/hangos naptárból megtudod mindazt, ami azon a bizonyos napon, a TE napodon történt – valaha.


Eseményhez illő

Mert ez egy különleges nap, ezen a napon a világ kifordult sarkaiból, mert világra jött valaki, aki kedves neked, vagy ezen a napon esküdtetek örök hűséget egymásnak, de lehet egy szeretett, tisztelt kollégád, főnököd, vagy alkalmazottad, aki többé már nem dolgozik veled, és olyan rokonod, vagy barátod, akitől végső búcsút veszel. Bármely napnak állíthatunk örök emléket.


Rólad Szól Ez a Nap!


 • És mesés lesz!
 • Te döntöd el, mi mindenről meséljek.
 • Különleges és egyedi, személyre szabott ajándék.
 • További kérdés esetén érdeklődj ezen a telefonszámon:

  06-20-43-1-43-51

KÉPES/VIDEÓS NAPTÁR

Ajándékozz meg valakit a Nagy Napra az élete történetével!


Én elmesélem (mindazt, amit megosztasz velem), zenei és képi aláfestéssel.

Ha családi, vagy baráti körben játszod le, készülj megfelelő kihangosítással és kivetítővel, hogy mindnyájan részesei lehessetek az élménynek!

44.900 FtHANGOS NAPTÁR

Ajándékozz meg valakit a Nagy Napra, az élete történetével!


 Én elmesélem (mindazt, amit megosztasz velem), zenei aláfestéssel.

Ha családi, vagy baráti körben játszod le, készülj megfelelő kihangosítással, hogy mindnyájan részesei lehessetek az élménynek!

29.900 Ft.Megrendelőlap

Néhány perc alatt

 • (akinek az összeállítást szánod)
 • MM slash DD slash YYYY
 • Miután elküldted a megrendelést és felvettük a kapcsolatot szükségem lesz bővebb információkra az ünnepeltről, hogy egy igazán személyes és élvezetes Szülinaptár születhessen!
  Várom a jelentkezésed, Szeretettel, Fon Gabi

GYIK

A képes/hangos naptárnak mindenki örül, mert róla szól (nem mellékesen egy-két fontos eseményről is ismeretet szerez, ami azon a napon történt.) A gyerekek is azokat a meséket szeretik legjobban, amik róluk szólnak, amiknek ők a főszereplői. Különleges és egyedi ajándék gyerekednek, szüleidnek, rokonodnak, barátodnak, kollégádnak, tanárodnak, tanítványodnak, bárkinek, akinek örömteli meglepetést akarsz szerezni, a születésnapon kívül névnapra, évfordulóra, vagy bármely jeles napra, ami fontos a megajándékozottnak.

A honlapon található adatlapon szerepelnek azok a kérdések, amiket megválaszolva a képes/hangos naptár elkészül. Természetesen minél több az információ, a történet, annál színesebb lesz a naptár is. A naptár elkészültéig is folyamatosan kapcsolatban állok a megrendelővel, emailben, vagy telefonon, hisz együtt alakítjuk ki a végleges anyagot. Képes naptár esetén minél több képet, videót küld a megrendelő, annál színesebb, pörgősebb lesz a végeredmény.

A képes/hangos naptár elkészítése – minden előzetes információ birtokában 1 hét alatt elkészül. Az adatok, történetek begyűjtése az ezt megelőző napokban történik.

A képes/hangos naptár elkészítéséig folyamatos kapcsolatban állunk, az esetleges változtatásokat ezalatt meg lehet tenni. Ilyenkor mindent megbeszélünk, a szöveg hosszúságától a hangvételéig, hangulatáig mindent. Amikor elkészült, már nincs lehetőség a változtatásra.

A hangos naptár mp3, vagy wav, a képes naptár mp4 formátumban készül el. Így küldöm el a megrendelő email címére, érintés-és vírusmentesen! Kérés esetén pendrive-ra, vagy cd-re is menthetem, ebben az esetben az adathordozókért felárat számolok. Természetesen a megrendelő is elmentheti ezekre az adathordozókra – felár nélkül. A legjobb, ha a megajándékozott családi, vagy baráti körben, (meglepetés) buliban hallja/látja először a róla szóló képes/hangos naptárt, ezért érdemes laptoppal, hangszóróval, vagy más hangosítással, képes naptár esetében vetítővel előkészülni.